Osaka Zeolite 5 liter emmer (16-40mm)

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende

De Osaka Zeolite bestaat uit vulkanische gesteente: zeoliet. Door de inwendige honingraat structuur en het groot effectieve oppervlak van dit vulkanische gesteente, is zeoliet het ideale 'absorberende' filtermateriaal. Osaka Zeolite is, zonder enige toevoegingen en/of schadelijke chemicaliën, veilig uw aquariummilieu. Door de inwendige honingraatstructuur van zeoliet, absorbeert Osaka Zeolite o.a. ammonium, ammoniak, nitriet, nitraat, fosfaat, schadelijke stoffen en geuren. Door de absorptie van de voedingstoffen voor algen (nitraat en fosfaat) voorkomt Osaka Zeolite hiermee algengroei.

Naast de absorberende werking van het gesteente is zeoliet tevens zeer geschikt voor mechanische en biologische filtratie. Dit is te danken aan het enorme effectieve oppervlak van het gesteente. Door gebruik te maken van Osaka Zeolite zeoliet wordt het water gezond, kristalhelder en blijft langer schoon. Osaka Zeolite zeoliet verbeterd uw waterkwaliteit en verhoogt daarmee de weerstand en gezondheid van de vissen.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Spoel voor gebruik de zeolietbrokjes goed af met kraanwater. 
Eens per kwartaal (3 á 4 maanden) dient u de zeoliet te vervangen.
Het is dan verzadigd en kan niet meer absorberen.

DOSERING VIJVER:
1 liter Osaka Zeolite zeoliet per 1000 liter vijverwater. U dient de Zeoliet eens per 3 á 4 maanden te vervangen voor nieuwe (regenereren kan natuurlijk ook).

© 2011 - 2020 Osaka Group | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren