De productie

Hoe worden de filters gemaakt?
Alle originele Osaka kamerfilters worden met de hand vervaardigd. Hier in Europa zijn de prijzen hiervoor helaas te hoog dus gebeurt dit in China. Doordat de filters met de hand gemaakt zijn, staan ze voor een gegarandeerde kwaliteit en dit betekent ook dat wij de garantie hebben verlengd naar maar liefst 5 jaar!

manufacturingphoto-2[800x600].jpg

De filters worden in het begin als platen polyester aan elkaar gezet, de hoeken worden vast gepolyesterd en als laatste worden de poten geplaatst. Nadat deze basisvorm van het filter klaar is, wordt hij groen geverfd en wordt er voor de eerste keer een uv- werende coating aangebracht op het filter. Tevens voorkomen we met deze coating polyesterrot. Als het filter in deze afdeling klaar is wordt hij gecontroleerd en netjes opgeschuurd, zodat het polyester een recht geheel wordt en alle scherpe randen er af zijn. Tevens worden hier de gaten geboord waar later de leidingen van de aftapkranen ingeplaatst kunnen worden.

manufacturingphoto-1[800x600].jpgmanufacturingphoto-3[800x600].jpg

Als dit allemaal klaar is wordt het filter verder afgemonteerd. Dit houdt in dat de achterkant van de tussenschotten er in wordt gekit, de leidingen van de tapkranen + de tapkranen worden gemonteerd. Tevens worden hier de doorvoeren op de filters gezet. De doorvoeren zijn gekit en met een rubberen ring geplaatst, zodat de kans op lekkage uitgesloten is.

manufacturingphoto-5[800x600].jpgmanufacturingphoto-6[800x600].jpg

Als het filter dan helemaal kaal klaar staat moet er natuurlijk nog 1 ding gebeuren. De vullingen… Alle vullingen worden er met de hand op maat gemaakt en in het filter geplaatst. De filters worden helemaal compleet naar Europa gehaald, zodat de kosten zo laag mogelijk blijven. Tevens wordt in dit stadium een passende polyester deksel op het filter gemaakt in dezelfde kleur.

manufacturingphoto-4[800x600].jpg

Als de filters dan helemaal klaar staan, worden ze in een doos verpakt met een houten plaat op de bodem (tegen het doorzakken). De filters worden in een zeecontainer geplaatst en zijn klaar om naar Europa verscheept te worden. De reistijd bedraagt 28 dagen.

zimsandiego.jpg

© 2011 - 2021 Osaka Group | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel