Zumiki filter modules

Het nieuwe Zumiki module filtersysteem valt op door zijn enorme inhoud (825 liter!), hoogwaardige afwerking en eenvoudige installatie. Door het modulaire systeem kunt u elke filterinstallatie aan uw behoeften aanpassen. Of het nu gaat om een koivijver of een grote zwemvijver, wij bieden de oplossing op maat voor helder en gezond water. De Zumiki filtermodules zijn gemakkelijk en eenvoudig te reinigen door de vuilaflaat op de bodem!

De compacte Zumiki modules bieden u de mogelijkheid om aan alle vijvergroottes en eisen te voldoen. Hierdoor heeft u altijd een filter naar wens, maar maakt ook het gebruik voor u heel gemakkelijk! Doordat een vijver niet altijd hetzelfde blijft, veranderen ook de eisen die aan de filtertechniek worden gesteld.
Door groeiende vissen, een nieuw visbestand of een uitbreiding van het oppervlak/volume, bereiken normale filtersystemen al snel hun grens. Het Zumiki module filtersysteem groeit mee, er kunnen te allen tijde meer modules in het bestaande filtersysteem geïntegreerd worden. De Zumiki's hebben een zeer grote doorstroming tot maximaal 30.000 liter per uur! Ze worden compleet met bijpassende deksel en vuilaflaat geleverd!
Maar liefst 5 jaar garantie op deze monsters!

 

 • Zumiki module
  Zumiki module

  Type: Zumiki
  Max doorstroming: 30.000 liter/uur
  Afmeting: 102x90x91cm
  Inhoud: 825 liter
  In/Uit dimensies in mm: 110/110mm
  Vulling: Leeg

 • Zumiki borstel module
  Zumiki borstel module

  Type: Zumiki
  Max doorstroming: 30.000 liter/uur
  Afmeting: 102x90x91cm
  Inhoud: 825 liter
  In/Uit dimensies in mm: 110/110mm
  Vulling: Filterborstels

© 2011 - 2021 Osaka Group | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel